Levende musik for levende mennesker

Om os

JSO er (selvfølgelig) forkortelsen for Jysk SandalOrkester. Vi dannede JSO i 2001 som et hyggeband bestående af modne folk.
Vi spiller sammen fordi vi kan li’ det, og vi hygger os sammen.

Vi spiller rock, blues, pop og country, vi har ikke nogen speciel stil, men vi vælger garanteret musik, der skaber en god feststemning. Er du i tvivl, så lyt lidt på de eksempler du kan finde ved at klikke på [vryn_layout_shortcode id=”200″] Vi ses . . . . . .

 

Herunder er vi præsenteret enkeltvis:

 Ib Berntsen

Ib Berntsen

Trommer

Jeg har slået en del på tromme i diverse balbands, dengang da jeg var ung og smuk, men jeg fik en opringning og et tilbud om at rive lidt i en bas, thi der manglede en bassist i JSO. Er så efterfølgende lige så stille blevet sat i skammekrogen igen – bag trommerne – og der sidder jeg godt. (Red.: og det er vi andre er rigtig godt tilfreds med.)

Sanne Gade

Sanne Gade

Vokal

Jeg har egentlig sunget hele mit liv, men dog mest under bruseren. Jeg begyndte at synge i bandsammenhæng i 2002. De andre kunne godtnok ikke høre mig det første års tid, da jeg først skulle overvinde min dybe skræk for mikrofonen, men nu går det rigtig godt, jeg er ikke bange for den mere. Står ind i mellem for percussion.

Ole Hammerholt

Ole Hammerholt

Guitar

Jeg har spillet akustisk lejrbålsguitar i rigtig mange år. Begyndte at spille i bandsammenhæng i 2001, da vi dannede JSO. Jeg skiftede til el-guitar i 2005. Jeg spiller på en Fender Stratocaster Highway-1, eller en Gibson SG. Spiller også gerne på min halvakustiske James Neligan. Genre: Pop, blues og den lidt blødere rock.

Steffen Jørgensen

Steffen Jørgensen

Guitar

Jeg fik den første guitar i hænderne som 16 årig – hvorefter klaveret blev lagt på hylden… (Red.: særdeles kraftig hylde. . . .)
Siden har guitarspillet været en fast bestanddel af min hverdag.
Spiller på Suhr Pro 2 / Fender Hot Rod De Ville – Martin DMCE.

Per Jacobsen

Per Jacobsen

Bas

Jeg har spillet autodidakt bas i forskellige genrer i mange år. Den populære musik til festglade mennesker har altid haft min største interesse, så derfor var jeg ikke sen til at sige ja, til tilbuddet om at spille i JSO. Spiller på Fender Standard Jazzbas ´96.

Information

DK-MUSIK.DK

Har du først besluttet dig for at bestille levende musik til din fest, er her nogle ting som du bør tænke over:

Akustik i lokalet:
Akustikken betyder rigtig meget for lydkvaliteten. Er akustikken ikke i orden, kan lyden virke larmende og med en rungende bas.
Er der gardiner for vinduerne og Troldtekt på loftet, er det en klar fordel. Du er velkommen til at ringe til JSO og forhøre dig om et konkret lokale.

Strøm:
JSO behøver kun en enkelt fase indenfor en afstand på 3 til 4 meter. Dog vil to faser med jord være at foretrække.

Scene:
JSO behøver ikke nogen egentlig scene, vi skal dog som minimum have fast gulv, for at sikre at vores udstyr og stativer står fast.
Bemærk at JSO gerne spiller til udendørs sommerarrangementer, dog med den tilføjelse, at ved regnvejr eller kraftig blæst forbeholder JSO sig ret til at pakke sammen uden at det dermed påvirker det aftalte honorar.

Pladsforhold:
JSO skal bruge et areal på minimum 4 x 4 meter alternativt 3 x 5 meter.

Besked fra DK-MUSIK.DK

2 + 8 =

Loading